Je hond bij je huwelijk

Huisdieren worden steeds meer een echt onderdeel van het gezin, in plaats van alleen een hond zodat we ons veilig voelen. Honden zijn net onze kinderen, we houden van ze, steeds vaker zien we dan ook honden die onderdeel zijn in de bruiloft van hun baasjes.

Als je hond dan toch bij je bruiloft betrokken is, waarom geef je hem dan niet wat te doen? De ringendrager! Dit kan door een kussentje op de rug te bevestigen, het is handig dat je dit voor de grote dag een paar keer oefent. Is je hond niet zo gek op het kussentje dan kan je de ringen ook via de halsband bevestigen of laat je hond een karretje trekken met daarin de ringen. Wil je dat je hond de ringen komt brengen door over gangpad te lopen, dan zou je dit ook even moeten repeteren. De mogelijkheden zijn eindeloos, wees lekker creatief!

Dress to impress

Iedereen ziet er bij een huwelijk tip top uit, dus ook aan je hond zul je aandacht moeten besteden. Doe hem in bad, nog even langs de trimmer en de outfit mag natuurlijk ook niet ontbreken. Er zijn zelfs speciale hondenpakjes verkrijgbaar, zoals een smoking of een wit jurkje, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een mooie halsband of een strikje kopen.

bruiloft halsband hond 300x150 Je hond bij je huwelijk strikje bruiloft hond 300x224 Je hond bij je huwelijk

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om jou hond te betrekken bij de grote dag, hieronder een aantal foto’s van honden op de bruiloft van hun baasjes!

hond als ringendrager 294x300 Je hond bij je huwelijk

hond op huwelijksdag 300x203 Je hond bij je huwelijk

hond op bruiloft 300x195 Je hond bij je huwelijk

hond bij bruiloft 300x196 Je hond bij je huwelijk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s