Waarom een echte bruidsfotograaf.

Ik kwam dit artikel tegen geschreven door Sarah Glasbergen. erg leuk geschreven en mooie foto’s en zeker een waar verhaal. En voor de kosten hoef je het niet te laten want voor een klein bedrag heb je al een trouw fotograaf.

 

Je wilt alles; de perfecte locatie, een designer dress, op de champagne gaan jullie niet bezuinigen en  zo kunnen we nog wel even doorgaan. Toch is niet alles mogelijk. Kijk naar wat je écht heel belangrijk vindt en geef daar je geld aan uit! Wij willen je wel een tip meegeven; bespaar niet op de trouwfotograaf! Natuurlijk bespaart het een geld om te gaan voor je nichtje dat graag foto’s maakt, maar als het budget het maar even toelaat zeggen wij: NIET DOEN. Waarom niet? Lees deze 10 redenen!

 1. Dit is eigenlijk het eerste cliché-antwoord dat iedereen geeft, dus daarom met stip op nummer 1: 50 jaar later zul je nog plezier van de trouwfoto’s hebben. Als jullie straks tachtig zijn en jullie trouwfoto staat op de schouw van de openhaard, dan is het toch wel heel fijn als dat een mooie foto is!

   

   

  Credit: Fotobureau dViews

 2. Het is een investering, maar je kunt de trouwfoto’s vervolgens voor veel dingen gebruiken: bedankkaartjes, een te gek creatief moodboard voor in huis, enz. enz.
 3. Een goede fotograaf houdt rekening met wat jullie willen. Willen jullie romantische trouwfoto’s, foto’s met veel humor, spontane foto’s of een journalistiekere stijl?

  Romantisch

   

   

  Auteur: Tanja de Maesschalk Photographer

  Humor

   

   

  Credit: 2Rings Trouwfotografie

  Spontane trouwfoto

   

   

  Credit: Petronellanitta

  Journalistiek

   

   

  Credit: Studio Damon Photography

 4. En professionele trouwfotograaf kan foto’s maken op de juiste momenten. Je hoeft dan dus niet iedere keer een pose aan te nemen, want een goede fotograaf weet jullie blik te vangen op het juiste moment. Het resultaat: een natuurlijke foto waarop jullie staan zoals jullie echt zijn en waar de liefde vanaf spat. Geen fake lach!
 5. Je kunt relaxen! Je bent die dag natuurlijk al op je mooist en een goede fotograaf weet ook nog eens hoe hij/zij jou het best op de trouwfoto krijgt. Als je op de foto moet voel je je vaak niet relaxt: “hoe zal ik er op staan, kijk ik wel charmant, had ik mijn mond nou open?” Hier hoef je je écht niet druk om te maken als je een professional inhuurt. Je kunt er dan namelijk vanuit gaan dat de fotograaf die jullie inhuren daar allemaal voor zorgt. You will look great!

   

   

  Credit: Tanja de Maesschalk Photographer

 6. Goede fotografen leggen dingen vast die je zelf over het hoofd ziet. Fotografen zijn échte kunstenaars. Zij denken creatief mee wat gaaf zal zijn voor de foto. Ze kijken om zich heen en zien precies wat voor iets geweldig ze kunnen doen. Zie de foto hieronder; need I say more?

   

   

  Credit: Mon et Mine

 7. Ook fijn: bespaar tijd op de dag zelf! Een shoot van 4 uur is niet nodig wanneer je een topper inhuurt. Hij of zij weet precies wat mooi is, hoe je mooi met licht kunt spelen, wat wel en niet werkt. Easy!
 8. Op ThePerfectWedding.nl plaatsen we alleen foto’s van een te gekke kwaliteit die een mooie stijl en sfeer uitstralen. Dus hebben jullie een ambitie om jullie foto’s in te sturen als Real Wedding (heel graag) dan is een goede fotograaf een must!
 9. De sfeer van jullie bruiloft wil je helemaal terug kunnen zien in de foto’s. Je wilt niet alleen shots van jullie en je gasten, maar ook plaatjes die echt de sfeer van de dag laten zien. Als je later je trouwfoto’s bekijkt moet je weer helemaal dat gevoel krijgen, en geloof ons: dat is een kunst!

   

   

  Credit: Fotobureau dViews

 10. Een goede fotograaf weet perfect met licht te spelen. Hoe ze het doen, doen ze het, maar wat een effect krijg je dan. Het lijkt net alsof je trouwfoto zo uit een magazine komt!

   

   

  Credit: Tanja de Maesschalk Photographer

Hoe zien afgrijselijke trouwfoto’s eruit?

Wij zagen op deze website foto’s van hoe het duidelijk niet moet. Wil je even gruwelen? Kijk hier!

 

 

Goedkoop = duurkoop

Je oma zei het waarschijnlijk al en clichés zijn er met een reden: vaak zijn ze gewoon waar. Als iets goedkoop is, dan is de kwaliteit ervan vaak zo dat het je alsnog op de een of andere manier duur komt te staan. Je kunt je trouwdag niet overdoen om mooiere trouwfoto’s te maken. Voorkom dat je spijt krijgt, ga voor kwaliteit en kies een trouwfotograaf die bij jullie past!

Bron origineel bericht; Sarah Glasbergen

 

Dus http://www.weddingsandmore.eu of http://www.vankolck.eu en zorg dat je deze fout niet maakt.

Dvk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s