Fotograaf kiezen voor de bruiloft

Het is belangrijk dat jullie een goede klik hebben met de trouwfotograaf. Op de dag dat jullie waarschijnlijk toch al wat gespannen zijn,willen jullie dat natuurlijk niet terugzien op de trouwfoto’s. Een goede trouwfotograaf kent de trucjes van zijn/haar vak en weet jullie zo ver te krijgen dat de juiste momenten op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Het ene moment zal dit serieus zijn, het andere lachend en ontspannen en weer een ander moment kan dat ontroerend zijn. Precies zoals een trouwdag ook vaak verloopt. Daarvoor is het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij de trouwfotograaf. Dat doe je door de fotograaf te kiezen die bij jullie past.

Hoe kies je een goede trouwfotograaf?

Maak met meerdere trouwfotografen een afspraak om vrijblijvend het een en ander te bespreken. Let er tijdens zo’n gesprek op hoe de trouwfotograaf zich gedraagt. Blijft deze vriendelijk en rustig? Is hij/zij enthousiast als er over het vak gesproken wordt? De beste manier om daar achter te komen is, door vragen te stellen en te kijken of de antwoorden jullie bevallen. Je merkt tijdens een gesprek al snel hoe een fotograaf reageert. Krijg je echt antwoord op jullie vragen of wordt er maar een beetje omheen gepraat? Uiteraard kan je op zijn site ook veel voorbeelden vinden, kijk maar eens bij ons op www.vankolck.eu od www.weddingandmore.eu en via google kan je er heel veel vinden.

Vragen stellen aan de trouwfotograaf

Kijk welke vragen je zou kunnen stellen.
Hoeveel bruiloften hebt u al gedaan?
Doet u dit werk al lang?
Wat vindt u de mooiste momenten om te fotograferen?
Komt u alleen of maakt u gebruik van een assistent? Zo ja, wat doet deze assistent dan zoal?

Pre wedding shoot/verlovingsfoto’s

Overweeg een pre wedding shoot te laten doen. Een pre wedding shoot betekent dat je verlovingsfoto’s laat maken. Het voordeel daarvan is dat je de trouwfotograaf al wat beter leert kennen en ziet hoe zijn/haar manier van werken is. Elkaar beter leren kennen betekent ook dat jullie je beter kunnen ontspannen op jullie trouwdag. Mocht de desbetreffende fotograaf toch niet zijn wat jullie ervan verwachten dan kun je altijd nog op zoek gaan naar een andere trouwfotograaf. Boek je ons via  weddingsplanner Amanda Griffioen, of Your fairytale dan krijg je de pré weddingshoot kado.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s