Wedding trends 2014

Trends cover nieuw
Een mooi trouwjaar vol prachtige kleuren en trends. Wat zijn de trends voor het komende trouwseizoen? Hieronder geven we alvast een sneak preview van vijf weddingtrends in 2014.
Uiteraard hebben wij de specialisten die het voor u perfect vastleggen.

Dramatic

Houd je van gewaagde kleuren en durf je het aan om je bruiloft anders in te kleuren dan anders? Dan is dramatiek misschien wel het juiste thema voor jou. Theatrale, niet voor de hand liggende locaties, hoge plafonds, opvallende ramen en knapperende haarden zijn ideaal voor het thema dramatiek.

Dramatiek nieuw

Symbolic

Ben je gek op symboliek en wil je dat graag terug zien tijdens jullie trouwceremonie of bruiloft? Dat kan op verschillende manieren! Denk bijvoorbeeld aan het ontsteken van kaarsen of het gieten van decoratief zand in één vaas. De handelingen symboliseren het samensmelten van twee verschillende personen die één worden door het huwelijk.

Symbolic nieuw

Quirky

Spreekt eigenzinnigheid jullie wel aan? Dan is deze trend misschien iets voor jullie. Voeg heel subtiel eigenzinnige details aan het feest toe of pak juist heel uitbundig uit om jouw persoonlijke stijl te benadrukken.

Quirky nieuw

Organic

Een ‘green wedding’ wordt niet alleen meer georganiseerd vanuit ethisch- of politiek oogpunt. Sterker nog! Dit naturelle thema, met zijn warme, vriendelijke, rustieke en landelijke uitstraling, is zowel eco-vriendelijk als über stylisch!

Organic nieuw

Romance and roses

Als er één thema is dat altijd blijft, dan is dat wel het thema romantiek en rozen. Of het nou in een hele elegante en klassieke vorm is, of een meer hedendaagse invulling, dit romantische thema zal altijd blijven. Rozen staan symbool voor veel romantiek. Romantische, zachte kleuren en heerlijke geuren maken het plaatje compleet.

romantic-and-roses nieuw

Tot slot

Hierboven hebben we een aantal trouw trends voor 2014 belicht, maar … de sky is the limit! Laat je eigen creatieve gedachten hun gang gaan en denk lekker ‘out of the box’. Hoe beter het bij jullie past, des te persoonlijker wordt jullie bruiloft. En is dat niet de mooiste start voor een nieuw leven samen? Maak een afspraak bij onze weddingsplanner voor meer trends en tips.

Bron en fotocredits: weddingideasmag.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s