Elegant is weer helemaal in

Bruidsparen gaan meer en meer terug naar de “elegante bruiloft”. Zij zoeken naar een eigentijdse, unieke invulling van de dag waar een flinke snuf “traditioneel” in verwerkt is.

Locaties

Locaties moeten mooi zijn (de vraag naar landhuizen en kasteeltjes in een landelijke omgeving is enorm) en het moet het bruidspaar en de gasten de gelegenheid bieden om de gehele dag van de omgeving en van elkaar te kunnen genieten want men beseft het gemak van een bruiloft op één locatie vieren maar al te goed. Het heen en weer karren van locatie naar locatie levert ook vaak allerlei (logistieke) uitdagingen op en men ziet het reizen als een tijdsverspilling. Bruidsparen kiezen er zelfs steeds meer voor om zich op de locatie zelf gereed te maken voor de dag in plaats van vertrekken vanuit de eigen woning of het huis van ouders. Ook hier gaat men voor gemak en tijdswinst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Styling en decoratie

De aankleding van de ceremonie en de dinertafel(s) binnen en/of buiten krijgt steeds meer de aandacht. Styling & decoratie met oog voor de details raakt nu ook echt ingeburgerd in Nederland. Bruidsparen willen alle aspecten van de dag hun eigen unieke tintje meegeven. De ene bruid gaat zelf aan de slag met decoraties en roept de hulp in van vrienden en familie. Maar je kunt dit natuurlijk ook helemaal uitbesteden aan een stylist. Wel zo gemakkelijk want je hebt vooraf geen stress, hoeft niets aan te kopen, alles staat ruim op tijd gereed op de locatie en ook het afbouwen hoef je niet naar om te kijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron:  Marie-José Schlenker

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s