9.1 op perfect wedding

Wat zijn we blij als we een beoordeling krijgen voor ons werk, en als er dan ook nog mooie cijfers uitrollen. Tja.. dan denk je daar doen we het voor.
er hebben alle bruidsparen gevraagd om een beoordeling te doen op http://www.theperfectwedding.nl.

dus heb je het nog niet gedaan, doe het dan via deze link.
Bruidsfotografie van Kolck En voeg je ervaring toe.

Ayka
10 punten op 16 juli 2015
Goede ervaring mee! Het eerste gesprek was erg fijn, er werd veel informatie gegeven en we hadden veel ruimte voor eigen inbreng. Afspraken die gemaakt werden, zijn altijd nagekomen. Daarnaast was de manier van werken op de dag zelf erg prettig, Leonie was duidelijk aanwezig, maar op een subtiele manier. We zijn ook erg tevreden over de foto’s. Leuke geposeerde foto’s, maar ook veel “momentfoto’s”.
©leonieOdendaal-243

 

Liza
9.7 punten op 18 juni 2015
Wij hebben alleen maar goede ervaringen overgehouden aan de fotograaf! Vanaf het moment dat we ze voor het eerst spraken was de communicatie goed. Zelfs toen de “planning” wat gewijzigd was en wij mee wilden rijden met de fotograaf vond ze dat geen probleem!
Toen ook nog bleek dat ons trouwboekje achtergebleven was in de auto, was het geen probleem om deze op te sturen!

Deze fotograaf was een van de weinigen die hun tarief per uur berekenen; dat was voor ons een vereiste aangezien we maar een aantal uur de fotograaf nodig hadden en je overal een pakket van minimaal 6 uur moest afnemen.

De foto’s zijn mooi geworden, natuurlijk zijn deze niet te vergelijken met de fotografen die met een heel team een fotoshoot houden. Maar voor wat wij wilden perfect! Een korte fotoshoot met zoveel mogelijk relaxte foto’s. We voelden ons erg op ons gemak. Toen ze bij ons in huis kwam om foto’s te maken van de voorbereiding leek ze soms wel onzichtbaar. We hebben hele leuke foto’s teruggezien van onze gasten die ze niet doorhadden!
©leonieOdendaal-436

 

Esther
9.3 punten op 15 juli 2015
Met weinig woorden puur op gevoel en ervaring heeft Danny de mooiste dag van ons leven op de gevoelige plaat vast weten te leggen!
Martijn en Esther by DvanKolck-395

7.0 punten op 16 juli 2015
Wij waren vooral heel erg verrast door Danny toen we er achter kwamen dat niemand onze openingsdans had gefilmd, en Danny spontaan een fotoreportage van onze openingsdans op de muziek had gemaakt! Dit was echt een superverrassing!
Omdat dit paar anoniem hebben gereageerd, plaatsen we geen foto.

 

Meer info kijk op www.vankolck.eu

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s